Steven Vandeput

Minister van Defensie, belast met Ambtenarenzaken

Wie mij kent, weet dat mijn gezin centraal staat: de toekomst van onze kinderen is de belangrijkste drijfveer waarom ik me inzet voor een betere maatschappij. De Hasseltse en Limburgse belangen verdedig ik uiteraard ook in Brussel In de Kamer hield ik mij ook bezig met de begroting en de spoorwegen. Op 11 oktober 2014 legde ik de eed af als minister van Defensie, belast met Ambtenarenzaken. Voor mijn loopbaan in de politiek was ik ook ondernemer in de bouwsector. Als het even wat minder druk is, doe ik graag aan zeilen en duiken.

Men zegt van mij dat ik een “doorzettertje” ben… Dat zet zich door in de verenigingen waarvan ik lid ben: ik trek nogal snel verantwoordelijkheden naar me toe en ik neem graag beslissingen.

Dat wil ik in de toekomst ook graag in Hasselt  doen. Ik wil graag sleutelen aan een beter bestuur, nu en op langere termijn. Transparantie en betrokkenheid, een krachtig en efficiënt stadsbestuur, dat met visie duidelijke keuzes maakt en ze omzet in resultaat: dát is waar ik me voor wil inzetten.

Samen maken we van Hasselt de mooiste stad  om in te wonen, te leven, te leren, te werken en te ontspannen. Net dat is de Kracht van Verandering.