Nick Vliegen

Als parlementair medewerker volg ik de Vlaamse dossiers rond wonen, landbouw en dierenwelzijn dagelijks van zeer nabij op. We moeten zorgen voor een betaalbaar woonaanbod waarbij we de stadskern op een slimme manier verdichten, zodat er voldoende open ruimte blijft voor broodnodig groen.
Als lid van de wielerclub van Kuringen ligt ook het fietsbeleid me nauw aan het hart. Het leven van de fietser in onze stad is geen hel, maar het kan toch veel beter: er moet een duidelijk fietsplan komen voor zowel het centrum als de deelgemeenten.
Naast fietsen besteed ik mijn vrije tijd graag aan uitstapjes met vrienden naar een pretpark of een voorstelling. Het cultuuraanbod in Hasselt is momenteel niet op maat van de jongeren. De infrastructuur hebben we al, maar in de programmatie van bijvoorbeeld de Ethias Arena is nog veel plaats voor jongerenevenementen: daar wil ik werk van maken.
Men zegt van mij dat ik gemotiveerd en resultaatgericht ben. Bovenal ben ik een gewone Hasselaar die ervoor wil zorgen dat het leven in onze stad nog beter wordt dan het vandaag al is. Daarom durf ik uw steun vragen om vanop plaats 24 mijn steentje bij te dragen aan verantwoord bestuur in Hasselt.