Opnieuw reuzenrad op Hasselt Kermis

Op 14 september 2022, over deze onderwerpen: Markten - Foren

HASSELT – Zaterdag 17 september gaat Hasselt Kermis van start met een knallend vuurwerk. “En opnieuw met een reuzerad,” vult schepen van Markten en Foren Rik Dehollogne aan.

 

“Met meer dan 160 attracties heeft Hasselt één van de grootste kermissen van Vlaanderen. Daar hoort dit jaar ook weer het zo typerende reuzenrad van liefst 34 meter hoogte bij. Uiteraard zijn we blij dat deze eyecatcher weer aanwezig is. Verder is de Roller Coaster er ook opnieuw bij. Die zal achteraan de Koning Boudewijnlaan komen te staan en is 52 meter lang, 17 meter diep en 17 meter hoog,” licht schepen Dehollogne de opvallendste nieuwigheden toe.

 

De ‘kermisagenda’ en alle andere praktische informatie rond de Hasselt kermis vind je terug via www.hasselt.be/kermis. Maandag 19 september gaat staat het prikkelarme moment geprogrammeerd van 16u tot 20u. Op dinsdagvoormiddag is het de traditionele kermisjaarmarkt, met later op de dag het gratis uur kermis tussen 17u en 18u. Woensdagnamiddag is het vanaf 14u aan de kinderen: de foorkramers hebben daarvoor een speciale inspanning gedaan en komen met een verrassing. Voor kortingen moet je dan weer donderdag op de familiedag zijn. “Reden genoeg om eens te passeren op onze kermis,” vindt schepen Dehollogne alvast.

 

 

 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is