N-VA steunt Music For Life

Op 2 december 2015

HASSELT – De N-VA steunt ook dit jaar weer de actie Music For Life. Van 1 tot en met 22 december zal N-VA Hasselt de deelmarkten afschuimen om kaarsen te verkopen voor het goede doel. Dit jaar kozen we voor Bednet. Vlaams volksvertegenwoordiger Lies Jans is de meter van de Limburgse acties.

Vlaams volksvertegenwoordiger Lies Jans is trekker van de Limburgse acties. “Door een zware rugoperatie heb ik het voorbije half jaar aan den lijve mogen ondervinden wat het is om aan je bed gekluisterd te zitten.  Dat is niet leuk.  Daarom zet ik graag extra mijn schouders onder dit project,”aldus Jans.

“Als kind ziek worden, daar kies je niet voor. Plots krijg je geen onderwijs meer en word je afgesloten van de klas en je vriendjes. Daarom kiezen wij voor Bednet! Zij bieden synchroon internetonderwijs aan voor langdurig of chronisch zieke kinderen. Zo kunnen deze kinderen die niet naar school mogen gaan, toch onderwijs volgen op afstand, via de computer, rechtstreeks én in interactie met hun klas.”

Meer informatie kan u vinden op http://www.bednet.be/

In heel Limburg worden er door de N-VA-afdelingen acties op touw gezet. Ook in Hasselt: “Op dinsdag 2 december begonnen we aan een tournee van de markten in Hasselt. Daarbij wordt elke deelmarkt een keertje bezocht. We begonnen in Godsheide. Uiteraard staan we ook op de markt op het Kolonel Dusartplein. We zullen kaarsjes verkopen aan drie euro per doosjes van drie stuks. De integrale opbrengst wordt doorgestort aan Bednet. Voor negen kaarsendoosjes brengen we de school voor één dag in huis van een ziek kindje. We hopen natuurlijk zo veel mogelijk kaarsjes te verkopen zodat we Bednet optimaal kunnen ondersteunen,” besluit Jans.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is