N-VA stelt provincieraadslijst district Hasselt voor

Op 8 juli 2012

HASSELT – Bert Lambrechts zal de provincieraadslijst in het district Hasselt trekken. Deze lijst krijgt ook de steun van Federaal Kamerlid Veerle Wouters, die de lijst zal duwen.

De 49-jarige Bert Lambrechts wordt het kopstuk voor de N-VA-provincieraadslijst in het district Hasselt (gemeenten Hasselt, Zonhoven en Diepenbeek): ‘We stelden een evenwichtige lijst samen met een goede mix tussen man/vrouw en jong/oud,’ aldus Vlaams volksvertegenwoordiger Lies Jans die als meter van de verschillende afdelingen deze lijst aan het arrondissementeel bestuur voorlegde. ‘Daar werd deze lijst unaniem goedgekeurd. Deze ploeg kan dus aan de slag. Want ook op provinciaal vlak is er nood aan verandering.’

Met steun van kamerlid Veerle Wouters

‘Ik ben zeer tevreden over de samenstelling van deze lijst. Bert Lambrechts is zaakvoerder van het evenementenbureau Cocomo. Verder is hij voorzitter KMO Contact en lid van het kerncomité KMO-werking UNIZO en Ambassadeur van een ‘Een Hart voor Limburg,’ licht Jans toe.

 ‘Ik trek mij terug uit mijn bedrijf om verwijten van belangenvermenging te vermijden. Ook mijn mandaten bij UNIZO zet ik op pauze. Dat geeft me de tijd om mij volledig in te werken in alle beleidsdomeinen van de politiek,’ aldus Bert Lambrechts.  

Anne-Lies Bynens (47) uit Diepenbeek en Caroline Huygen (32) uit Zonhoven maken de top 3 compleet. Anne-Lies Bynens is onderwijzeres en Caroline Huygen werkt op de klantendienst van Luminus. Katleen Vos (42) is Master in Toerisme en  lector Toerisme in een Limburgse hogeschool en woont in Hasselt. Ook Gerard Gielen komt uit Hasselt. Hij is pedagoog-seksuoloog en eveneens lector aan een Limburgse hogeschool. Nico Alberghs  is de benjamin van de lijst. Domique Gerets (48) is de tweede kandidaat uit Zonhoven. Tot slot valt de naam van Veerle Wouters op. Het Federaal kamerlid wil deze lijst een duw in de rug geven,’ aldus nog Lies Jans.

 

 

1. Bert Lambrechts -  Hasselt - 49

2. Anne-Lies Bynens – Diepenbeek - 48

3. Caroline Huygen – Zonhoven – 32  

4. Katleen Vos – Hasselt – 42

5. Gerard Gielen – Hasselt – 52

6. Nico Alberghs – Diepenbeek – 25

7. Dominique Gerets – Zonhoven – 48

8. Veerle Wouters – Riemst - 38

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is