N-VA Hasselt schenkt opbrengst Music For Life aan vzw Pallion

Op 20 december 2019

Naar jaarlijkse gewoonte toont N-VA Hasselt zich weer van haar warmste kant tijdens De Warmste Week van Studio Brussel. Dit jaar werd de vzw Pallion als goede doel uitgekozen. Op de vrijdagmarkt van 20 december werden daarvoor chocoladerepen verkocht. De opbrengst gaat volledig en integraal naar de vzw.

 

Pallion staat voor Palliatieve Limburgse Ondersteuningsequipe. Deze vzw gaat op zoek naar de beste zorg voor palliatieve patiënten. Dat gebeurt door een team van deskundigen in samenwerking met hulpverleners, de patiënt zelf en zijn of haar omgeving. Daarbij proberen zij steeds een aanvulling te zijn op de reeds bestaande hulpverlening voor de patiënt. Ook hulpverleners zelf kunnen bij Pallion terecht voor advies en begeleiding.

Lut Creemers, voorzitter van N-VA Hasselt, kwam in contact met Pallion vzw nadat haar man getroffen werd door kanker. “Wij hebben veel steun gehad aan de mensen van Pallion. Zij hebben ons steeds goed geholpen met praktische raad en een luisterend oor. Hun bezoekjes gaven ons beiden weer nieuwe moed en kracht in onze strijd”, aldus Creemers. Ze aarzelde dan ook niet, toen N-VA Hasselt naar een goed doel zocht voor hun jaarlijkse actie in het kader van Music For Life. “Door de vzw Pallion te steunen, weet ik zeker dat de opbrengst van onze actie goed terecht komt. Zij leveren goed werk en ik hoop dat zij dit in de toekomst kunnen verderzetten en verder uitbreiden”, aldus nog Creemers.

 

 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is