Jong N-VA bundelt krachten in Hasselt, Diepenbeek en Genk

Op 6 mei 2015

De afdelingen van Jong N-VA Hasselt, Diepenbeek en Genk slaan de handen in elkaar. Jong N-VA HADIG, zoals de fusie zal heten, richt zich op studenten en de lokale jeugd. “Ontspanning en politieke inspanning gaan bij ons hand in hand. Door deze samensmelting willen we nog meer jongeren bij ons project betrekken,” aldus Jong N-VA HADIG.

“Met de universiteit die op de grens tussen Hasselt, Diepenbeek en Genk ligt, lijkt het ons logisch om de jongeren gezamenlijk aan te spreken met ons verhaal. We willen een aanspreekpunt zijn voor de jongeren in het hart van Limburg. De jeugd is immers des te meer de Kracht van Verandering en de Motor van Vooruitgang. Hun stem moet gehoord worden. Bovendien willen we de jongeren warm maken om op een actieve wijze met onze partij en de politiek kennis te maken. Daarvoor zullen we luisteravonden en debatten met nationale politici organiseren. Maar evenzeer teambuildingactiviteiten. Alles moet in een gezellige sfeer kunnen verlopen. Zo kunnen jongeren op een informele manier onze standpunten leren kennen. Het is daarbij de bedoeling om nog meer te weten te komen wat er leeft bij de jeugd. We verwachten zeker wat input. Zo kunnen we met die mening aan de slag.”

Binnenkort staat er al een eerste activiteit op het programma. Op donderdag 21 mei gaat Jong N-VA HADIG samen op café in Hasselt om mekaar wat beter te leren kennen. Iedereen is welkom en als je actief wil meewerken dan kan je gerust een mailtje sturen naar hadig [at] jongnva.be

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is