Bierkaartjes zetten toeristische campagne Hasselt extra in de verf en helpen u misschien aan een lief

HASSELT – De toeristische campagne ‘Hasselt smaakt naar meer’ die in mei van dit jaar werd opgestart, krijgt nog een plezant staartje. Met bierkaartjes waarop de horecabezoeker zijn of haar telefoonnummer kan achterlaten, geeft deze promotiestunt een dikke knipoog naar ‘de knapste vrijgezellen van het land’. Want die zouden in Hasselt wonen. “We hopen zo de aantrekkingskracht van ons mooi en veelzijdig Hasselt nog wat meer te vergroten,” aldus schepen van Toerisme Rik Dehollogne en burgemeester Steven Vandeput.

 

“Met meer dan 400 horecazaken is Hasselt zonder meer de ‘Stad van de Smaak’. Onze bezoekers vinden hier gegarandeerd hun gading. De horeca is dan ook één van onze grootste troeven. Het leek ons leuk om hen nauwer te betrekken bij onze meest recente spraakmakende toeristische campagne,” opent schepen van Toerisme en Lokale Economie Rik Dehollogne.

 

In mei van dit jaar lanceerde de stad Hasselt immers haar nieuwste toeristische campagne met een verrassende invalshoek. “Hasselt staat voor kwaliteit en stijl. En dat geldt blijkbaar ook voor de Hasseltse vrijgezellen, die volgens Elitedating.com de knapsten van het land zijn. Een extra reden om op citytrip naar Hasselt te komen. Er valt zoveel te beleven in de hoofdstad van Limburg. Je vindt er dus niet alleen de knapste vrijgezellen van het land, maar ook boeiende musea, gezellige terrassen, inspirerende fietsroutes, stijlvolle winkels en bovenal lekker eten en drinken,” aldus burgemeester Steven Vandeput. 

 

Op het gegeven van die ‘knapste vrijgezellen’ werd nog wat voortgebouwd. “We gaan bierkaartjes verdelen onder onze meer dan 400 horecazaken. De speelsheid van die bierkaartjes legt de link met onze toeristische campagne. Je kan je telefoonnummer achterlaten op de achterkant en doorschuiven naar een vrijgezel die je wel ziet zitten. Allemaal met een ludieke knipoog, uiteraard. Maar als daardoor mooie romances kunnen ontstaan dan is dat uiteraard mooi meegenomen,” lacht schepen Dehollogne.

 

 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is