Bert Lambrechts

Ondernemer & persoonlijk assistent van de minister van Defenisie

Met mijn bagage als zelfstandig ondernemer en mijn aangeboren interesse in onze samenleving hoop ik voor u en voor alle Hasselaren het verschil te kunnen maken.
De voorbije zes jaar heb ik de eer en het genoegen gehad de Hasselaar te vertegenwoordigen in de gemeenteraad en de Limburger in de provincieraad. Ik heb kunnen voorkomen dat het Hasseltse Begijnhof te grabbel werd gegooid aan projectontwikkelaars. Voor de Hasseltse stationsbuurt heb ik steeds gehamerd op meer en betere veiligheidsmaatregelen. Mijn werk is echter nog niet af en met uw steun wil ik mij de volgende jaren extra hard inzetten voor Hasselt en de Hasselaren.
Vier jaar geleden kreeg mijn professionele carrière een andere wending. Ik ging aan de slag als persoonlijk assistent van Minister van Defensie, Steven Vandeput. De ervaring die ik daar opdeed, wil ik ten dienste
stellen van Hasselt en Limburg.
Als lid van de Raad van Bestuur van de vzw Domein Bokrijk en diverse maatschappelijke verenigingen ligt cultuur en erfgoed mij na aan het hart. Ik wil garant staan voor een Hasselt waar het goed is om te ondernemen, te werken, te leren en te ontspannen. Kortom: een Hasselt waar het goed is om te leven.

Daarom vraag ik op 14 oktober uw steun. Voor mij en voor alle andere kandidaten op de N-VA-lijst.